La fauna salvatge & La societat

Huí dilluns, la Unió de Llauradors demana mesures per frenar la plaga de fauna salvatge que recentment afecta als espais humanitzats. Aquest comunicat publicat a diversos mitjans de comunicació entre ells a RiberaBaixa.info, es resultat de la mort del M.E. (responsable de la Unió a Tous) aquest cap de setmana com a conseqüència de les ferides produïdes ( per l’atac d’un senglar) al seu camp.

En primer lloc voldria mostrar els meus sincers respectes a la familia de M.E. i l’enviament d’un fort abraç per a la familia, reposant-se  el més prompte possible per la seua pèrdua.

Per altra banda, m’agradaria apuntar que desgraciadament les persones, la societat, les institucions, etc no inicien actuacions adequades sobre una problemàtica fins que no es produeix una desgracia. En el cas que pertoca la Unió, pretén ara, donar una solució que acabe amb l’afectació de les propietats privades per part de la fauna salvatge. Aquesta fauna, que recentment es pot observar (alguns en disfrutaran al veure-la) ha costat que es repose, fruit d’incendis forestals, ocupació d’espais naturals per a la seua transformació, tancament dels camins de pas de la fauna, etc.

En aquest sentit pretenem amb aquesta enquesta fer un mostreig de l’opinió dels internautes sobre el tema; si cal acabar amb aquesta fauna per mitjà de diferents mesures, caça, desplaçament dels exemplars a zones llunyanes, etc, o bé si cal plantejar-se, quines son les raons que duen a la seues actuacions sobre les propietats privades i desenvolupar mesures adients, com el control de les especies, la introducció de depredadors, etc.

Anuncios

Acerca de alapont
Página dedicada a la meteorología y al medio ambiente en la Montaña de Llaurí

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s