El treball fet té recompensa?

Doncs em faig aquesta pregunta en una situació laboral complicada, com aturat de llarga duració, on et trobes en una situació de desmoralització asfixiant, i on tot i buscant feina “del que siga” no s’obri cap porta i més bé es tanquen “al observar el currículum que tenim”.

En fi que qui té motivacions es mou i amb la finalitat de  poder eixir d’aquesta conjuntura, almenys amb l’enriquiment personal, varem començar aquest projecte a través de la web i sobre el terreny, tot i viure a més de 400 kms de casa. El projecte que sense la implicació d’altres voluntaris i de la predispodició de l’actual regidor de hisenda, turisme i medi ambient de l’Ajuntament de Llaurí no tindria major repercussió, es gràcies a aquesta implicació la que va ajudant a difondre’l i ja fins i tot als mitjans de comunicació.

El passat 14 de gener de 2012 va eixir al diari Levante-emv una noticia que ajuda a la difusió dels encants de que disposa Llaurí i de les potencialitats turístiques de la zona que quedaren durant anys apartades de la realitat local. Aquesta noticia ha de sevir per difondre  aquestes potencialitats i el paper que té la cooperació i el voluntariat local, més en moments de crisi econòmica.

Noticia del Levante 14/01/2012

Noticia del Levante 14/01/2012

Junt al diari Levante cal fer constància també de la difusió de totes les tasques que anem fent  per part del diari digital, Riberabaixa.info, que des del primer dia difon les principals actuacions sobre el terreny i d’altres iniciatives que realitzem a les diferents webs que estem interessades en la potenciació del turisme rural, sostenible i conscienciat al municipi de Llaurí.

Un agraïment a tots per el interès, així com el seguiment que feu i vull fer una crida a tots aquells que vulguen ajudar-nos en aquesta tasca, necessitem l’ajuda. En fi us convidem a que disfruteu de les noves rutes obertes a la serra i de les joies del nostre municipi.

Gràcies a tots/es.

César Alapont Crespo


Anuncios

Acerca de alapont
Página dedicada a la meteorología y al medio ambiente en la Montaña de Llaurí

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s