Lo que hem tingut i lo que tindrem

De moment s’ha confirmat la primera part de les previsions de pluges intenses i tret d’algunes xicotetes inundacions els més de 100 litres que han caigut en moltes zones no han provocat problemes greus. De moment hui hi haurà un paronet al llarg del dia, però el vent seguirà fort.

Per a demà una nova aproximació de la borrasca aportarà de nou pluges i vents moderats a les nostres comarques, però en aquest cas no pareix que passaria d’una situació normal, amb pluges moderades i intenses. Posteriorment sembla que milloraria l’oratge, però les temperatures a poc a poc aniran a la baixa.

A falta de les dades de la estació de Sansofí, per la Ribera en estes jornades s’han recollit entre 90/120 mm, però en algunes zones de la Vall d’Albaida, la Marina o la Safor, han caigut fins a 170 mm.

Problemes actuals:

Principals problemes provocats per les pluges. L’Autoritat portuaria de València ha determinat el tancament del tràfic marítim del Port de Gandia. Tallades la CV-543 ramal a Cogullada desde la CV-545 per aigua en la carretera i la CV-574 (Carcaixent). Tallada la CV-598 (acces oest a Canals por desprendiments) i la CV-600 (Xativa-Simat) per acumulació d’aigua. Font: 112CV-meteocaudete

Acerca de César
Página dedicada a la meteorología y al medio ambiente en la Montaña de Llaurí

Deja un comentario