Previsió

Meteosansofi recull informació meteorològica que li serveixen per a realitzar les seues pròpies previsions. Per a aquestes previsions s’utilitzen diferents models meteorològics. Aquest espai no realitza una previsió oficial, i per tant, no es fa responsable de les decisions preses per tercers. Per tal de seguir previsions oficials els emplacem a l’Aemet o d’altres serveis meteorològiques.

linea

Pronòstic Actualitzat a les 14:30 del dia 16/09/2013

Situació sinòptica:

Mapa isobàric, actual, MRY

En alçada:  Seguim baix una situació inestable en alçada lligat a una falca freda que s’allarga des de França fins a les Canàries, passant per tot l’arc mediterrani espanyol. Al llarg dels pròxims dies aquest es desplaçarà cap a l’est, Quedant una massa més càlida que ascendirà fins al Canal de la Mànega.

En superficie: Tenim una certa influència d’un anticicló situat a les Açores. Un anticicló que ajuda a que es mantinga un temps estable, amb vents variables. Cap a finals de la setmana l’anicicló anirà avançant cap al centre de la península un fet que mantindrà el temps estable. Tot i això l’aproximació de l’una borrasca en superficie cap a mitjans de setmana pot augmentar la probabilitat de la entrada de vents de llevant que podrà afavorir el creixement o acumulació de núvols a la costa. Tot i això en funció del moviment d’eixa borrasca, tindrem més o menys probabilitat de precipitacions entre dimecres i divendres.

Previsió diària:

Mapa isobàric per a demà, Meteoffice.co.uk

Dilluns, amb núvols i clars, vents variables amb règim de brises. Temperatures al voltant dels 25/30ºC de màxima i mínimes lleugerament inferior a 20ºC.

Dimarts, tindrem un dia similar, amb vents variables i temperatures en descens lleuger.

Dimecres, augmentarà la nubositat, amb vents de llevant i possibilitat d’algun focus tempestuós. Temperatures estables.

Dijous, temps inestable amb precipitacions lleus i temperatures estables.

Divendres, temps assolellat amb restes de nuvositat de procedència marítima, amb una recuperació de les temperatures i vents variables.

Nou, Guardar pàgina en PDF *

Mapa alertas-tiempo.es:

Avisos meteorológicos

*Amb aquesta opció es pot guardar aquesta pàgina en un arxiu de format pdf. Aquest servei es disponible gràcies a http://www.web2pdfconvert.com, s’ha testat i sembla que és un mitjà fiable a l’hora de crear l’arxiu i no incloure virus ni altres malwares. Tot i això seguirem vigilant el seu funcionament.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s